Geslaagd Karsten Tenten kampeerweekend!

Georganiseerde kampeeruitjes

Geslaagd Karsten Tenten kampeerweekend!

Berichtdoor Karsten Tenten B.V. » 10 Mei 2013, 13:08

Iedereen die altijd al in een Karsten Tent wilde kamperen, twijfelde over de aanschaf of er net een had gekocht en deze eerst wilde testen kon een nachtje proefkamperen tijdens het Karsten Tenten kampeerweekend. En dat is zeker gelukt!

In het weekend van 4 en 5 mei verhuisden wij onze tenten naar een prachtige locatie midden in de duinen nabij Callantsoog. Camping De Lepelaar werd twee dagen het decor van onze showroom. Hier konden de tientallen deelnemers zelf de charme van het kamperen ontdekken en de voordelen van onze tent ervaren. Het gemak, de ruimte, het comfort, geen gedoe met stokken en in een mum van tijd staat ie als een huis. Dat is pas zorgeloos kamperen! Vanaf het oppompen en opzetten tot het afbreken, inclusief een nachtje kamperen, het weekend was een unieke kans om onze tent zelf uit te proberen!

Nadat alle enthousiaste deelnemers geariveerd waren op een zonovergoten camping lieten we tijdens de opzetdemonstratie zien dat het opzetten en oppompen van een Karsten Tent een fluitje van een cent is! Daarna was het de beurt aan alle deelnemers. De tenten werden uitgedeeld en vervoerd naar de bijzondere kampeerplekken tussen de duinen. Onze medewerkers stonden klaar met tips, aanwijzingen en een helpende hand.

Natuurlijk gingen we niet stilziten nadat alle Karsten Tenten klaar waren voor gebruik. Deelnemers konden 's middags kiezen tussen kanovaren of wandelen met een gids door natuurgebied 'het Zwanenwater'. Ook aan het eten werd gedacht. 's Avonds stond een geheel verzorgde barbecue klaar. De temperatuur daalde in een rap tempo, maar een swingende workshop salsadansen met een glaasje sangria om de dag af te sluiten zorgde ervoor dat iedereen snel weer opgewarmd was!

Na een wat frisse nacht kon iedereen zondagochtend zo aanschuiven bij het ontbijt. De zon liet zich gelukkig ook deze dag weer goed zien! 's Middags was dit gezellige kampeerweekend helaas al weer ten einde en moesten alle tenten weer afebroken worden. Ook nu stonden onze medewerkers klaar om te helpen. Tevreden en met een goede indruk van het kamperen met een Karsten Tent keerde iedereen weer huiswaarts.

Deelnemers, nogmaals bedankt voor jullie enthousiasme en gezelligheid!

~ 130504 Karsten Tenten Kampeerweekend 003.jpg

Deelnemers arriveren bij onze luchtige organisatietent van gaas. Ook oppompbaar en maar liefst 6x6 meter!

~ 130504 Karsten Tenten Kampeerweekend 007.jpg

Opzetdemonstartie oppompbare Karsten Tent

~ 130504 Karsten Tenten Kampeerweekend 033.jpg

Opzetdemonstratie Karsten Tunneltent

~ 130504 Karsten Tenten Kampeerweekend 044.jpg

Zelf aan de slag

~ 130504 Karsten Tenten Kampeerweekend 140.jpg


~ 130504 Karsten Tenten Kampeerweekend 118.jpg

Bijzondere plekjes tussen de duinen

~ 130504 Karsten Tenten Kampeerweekend 052.jpg

Kanovaren

~ 130504 Karsten Tenten Kampeerweekend 144.jpg

Organisatietenten. De medewerkers van Karsten Tenten kampeerden ook gezellig mee.

~ 130504 Karsten Tenten Kampeerweekend 147.jpg

Ontbijten in de zon.
Gebruikers-avatar
Karsten Tenten B.V.
 
Berichten: 134
Geregistreerd: 30 Dec 2009, 16:25
Woonplaats: Zwaag

Terug naar Kampeeractiviteiten en uitjes

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron